پادکست باز

توی دو سال و نیم که کست باکس رو نصب کردم به پادکستهای مختلف فارسی و انگلیسی گوش داده ام. تو کست باکس یک منو وجود داره به نام Listening State  که مشخص میکنه من تا امروز ۷۱۳ ساعت پادکست گوش دادم یعنی تقریبا روزی یک ساعت. به واسطه ی شغلی که دارم یعنی فروش سخت افزار کامپیوتر و همینطور سرور و تجهیزات شبکه و لپ تاپ و … خیلی نیازه که حتما خودم رو به روز نگه دارم.

این سه تا پادکست رو هم به همین خاطر (شغل و حرفه ام) دنبال میکنم

بینوشا یک پادکست خیلی خوبه که اخبار روز دنیای کامپیوتر رو توضیح میده واینکه توی دنیا و بازار ایران چه خبره و چه چیزهای جدیدی اومده.

سخت افزار کست رو هم به تازگی پیدا کردم و البته قبلا مشتری سایت و کانال تلگرامی سخت افزار مگ هم بوده ام. و این پادکست هم متعلق به سایت سخت افزار مگ است.

تک چی یک پادکست خوب که به گزارش رویدادهای کامپیوتر و اخبار تکنولوژی میپردازه و توسط شهروز چرکچی مدیریت میشه

از کار و کامپیوتر که بگذریم چند تا پادکست دیگه هم گوش میدم و دنبال میکنم (درحال حاضر) که میتونم اسمشون رو اینجا بنویسم.

پادکست معجون که مسعود فهیمی اون رو اجرا میکنه و به شرح وقایع تاریخی جهان میپردازه وقایعی مثل انقلاب اکتبر شوروی – جنگ فنلاند با ارتش سرخ و یا معاونت دیک چینی در زمان حمله آمریکا به افغانستان و عراق . این پادکست رو هم به تازگی پیدا کردم و به قول خودشون یک نوشیدنی خوشمزه و عبرت آموزه

Business English Pod این هم از اسمش مشخصه که کاربرد انگلیسی رو برای مصاحبه شغلی و یا غیره در کسب و کار و موقعیتهای تجاری توضیح میده و خیلی روان و ساده اینکارو میکنه.

رادیو سرخ ترکیبی از هنر و ادبیات که هر بار یک موضوع رو با بریده هایی از کتاب ها و موسیقی های جالب و شعرهای خوب توضیح میده موضوعاتی مثل انتقام، عشق وپوچی و تنهایی و …

رادیو فول استک: مصاحبه با برنامه نویسها و مهنسان کامپیوتر که در جاهای مختلف دنیا زندگی میکنند و توی شرکتهای خارجی عموما موفق هستند. در خصوص مسایل فنی و کاری

پادکست رخ: بیوگرافی افراد برجسته از گاندی تا فروغ فرخزاد

 IELTS Podcast در مورد امتحان آیلتس و نمونه مصاحبه ها و تست ها و…

آموزش زبان انگلیسی با امین این اسم یک پادکست آموزشیه که استاد با حوصله و خوبی اون رو اداره میکنه

تراژدی پادستی در مورد ناکامی اشخاص برجسته در طول تاریخ است کارخونه دارهایی که در انقلاب ۵۷ ورشکست شدند و یا خیلی های دیگه. محوریت پادکست به غیر از یک شماره که در مورد محمود درویش بود همه ایرانی هستند.

دغدغه ایران هم یک پادکست عالی است که قبلا سامان عزیزی تو بلاگش معرفی کرده این پادکست رو محمد فاضلی مدیریت میکنه. همه ی اپیزودهاش رو گوش دادم و وقتی گوش میدم احساس میکنم توی کلاس دانشگاه نشسته ام.

رواق،رادیو گیگ و سکه و دفیله رو هم که قبلا معرفی کرده بودم.

بقیه پادکستهای انگلیسی هم

Effortless English Podcast

HBR Ideacast

TED Radio Hour

ESL Podcast

Culips Everyday English Podcast

خلاصه اینکه حین رانندگی و یا در زمانهای مرده حتما پادکست گوش کنید. بعد از یه مدت مثل من اعتیاد پیدا میکنید.

 

 

 

منتشرشده توسط

Donkishot

فواد انصاری هستم کسی که تمام طول عمرش در مقایسه با عمر هستی و قدمت زندگی به اندازه ی چشم بر هم زدنی نیست و زندگیش یک سنگریزه ی کوچک بین دو عدم و دو سیاهچاله است. ولی این سنگریزه میخواهد خود به زندگیش معنا دهد و آن را باز تعریف و تغییر شکل دهد. foad.ansary@gmail.com

7 دیدگاه برای «پادکست باز»

  1. ممنونم فواد جان که پادکست های مفید رو یکجا معرفی نمودید. پادکست دغدغه ایران عالی هستش.سکه رو هم دوست داشتم مخصوصا مهدی ناجی با اجرای متفاوتش و انتخاب موضوعات جذاب اقتصادی هم چند وقتی هست دنبال می کنم.

    1. در این دو مورد پادکست هم سلیقه هستیم بهنام. خوشحالم که خوشت اومد. خواستم یه چیزی بگم که چرا من پادکستهای علی بندری را اینجا معرفی نکردم؟ ولی این دو دلیل مشخص داشت اول اینکه کتابهایی که در بی پلاس معرفی میشه عموما زرد و بازاری است و صرفا جنبه ی تبلیغاتی دارد نمیگم همشون ولی اکثرا این طوریه. چنل بی هم برای مخاطب شبیه آدامسه یعنی لذتبخشه ولی ویتامین و پروتئین نداره و آدم رو سیر نمیکنه قصه ها نه در مورد دنیای ایران و نه حتی خاورمیانه و فرهنگ ماست و نه میشه باهاش ارتباط برقرار کرد شبیه فیلمهای هالیوودی مبتذل و سرگرم کننده س با وجود اینکه من خیلی از اپیزودهای علی بندری رو گوش دادم ولی از یه جایی دیگه تصمیم گرفتم ادامه ندم.

      1. فواد جان من پادکست بی پلاس رو تا شماره۳۰ گوش دادم بعد یک مدت وقفه ای افتاد و چند شماره رو نتونستم گوش بدم.در این مدت محتوای پادکست های قبلی هیچ کدام در ذهنم نمونده بود و ترجیح دادم ادامه ندم.البته بنده فکر میکردم تنها برای من اینطوریه.ممنونم از به اشتراک گذاری تجربه ارزنده تون.
        ایام بکام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *